Din nou despre neregulile de la protectia copilului Caras-Severin

Despre Sibilla,al carei blog Sfinx777 este primul,unicul blog sanctionat din Romania,am mai scris.Din nou aduc la cunostinta cititorilor si vizitatorilor blogului meu,cazul Sibillei si al colegei sale Gabriela Savitsky supuse la  hărţuire morală, presiunile de tot felul, ameninţările, citarea Sibillei în comitete şi comiţii ca un infractor, diminuarea abuzivă a salariului ei cu 10% după ce a ţinut sistemul în spinare ani de zile, uitând că mai are şi casă şi familie… pentru ca au vorbit de neregulile din sistemul de Protectia  copilului Caras-Severin.
„In protectia copilului Caras-Severin, nu gasesti gram de obiectivitate , nimic sfant, despre neutralitate n-a auzit nimeni . Dupa aproape 4 luni de hartuire sistematica, dupa nenumarate citatii in comisii de disciplina si comisii de cercetare prealabila ( apropo, poate ma lamureste cineva conform carei legislatii s-au infiintat aceste tribunale aberante-n institutiile publice ), dupa insistente si stradanii, in sfarsit se decide cica o alta comisie din partea CJ care sa cerceteze ce tot vreau si ce tot vociferez pe varii cai. Singura mea solutie e aparitia in presa centrala si petitie documentata la PE, alta sansa nu exista, eu sunt una, ei o piramida, arbori genealogici, increngaturi, mlastina, colcaie naparcile. Unde-ntorci capul in protectia copilului Caras-Severin, numai nepoti, verisori, gineri, fini, nurori … toti cu cate-un unchi, socru, nash, verisoara, fie in conducerea DGASPC C-S, fie din CJ. Se lauda cu nesimtire-n gura mare si pe fatza ca vor lasa fara paine toate ” gurile sparte care vorbesc in plus ” si se folosesc de declaratii luate-n scris unor copii pe care-i instiga profitand cica de faptul ca nimeni nu va putea dovedi vreodata ceva. Da, urmare a denunturilor si scrierilor de pe blog, urmare a sesizarilor si taxarilor ticalosiilor, sunt pe lista neagra, si-au dat cuvantul ca-mi vor desface contractul de munca Inca ceva, cunoscandu-se ca sunt mama care-si creste singura copilul, singura lor ” curiozitate ” e aceea ca vor sa vada cu ochii lor cameleonici : fara nici un venit fiind, de unde-mi voi plati internetul ca sa ma satur de trambitat pe bloguri ! Egalitate de sanse … unde, ca in romania cu sigurantza, nu .. ?!!”
http://gabrieladsavitsky.wordpress.com/
Despre acest caz a scris si Simona Ionescu.Click.De prin bloguri adunate si recomandate.

Am scris si la Realitatea TV un mesaj despre acest caz.
“Buna ziua.Nu stiu daca aici e potrivit mesajul meu,as fi vrut sa-l trimit doamnei Andreea Cretulescu,dar azi nu are emisiune.Oricum am mai scris despre acest caz in noiembrie 2008.
e vorba despre nereguli la Protectia Copilului Caras-Severin si hartuirea,amenintarea celor care au avut curajul sa spuna adevarul.de la adoptiile internationale pana la abuzuri de toate felurile.
Poate ca ar trebui sa se implice si RTV in acest caz,mai ales ca ati lansat multe campanii care i-au facut pe romani sa povesteasca cum se traieste cu adevarat in Romania.
http://sfinx777.wordpress.com/2008/11/21/sfinx667-primul-blog-din-romania-sanctionat-i/

9 Responses to Din nou despre neregulile de la protectia copilului Caras-Severin

  1. octavpelin says:

    Gabi,acum aflu ca si Gabriela Savitsky este hartuita,tot din cauza neregulilor de la Caras Severin?,toate cele bune Tavi.

  2. Tavi,ceva stiam eu de la Sibilla (pe care o vizitez),iar ieri sau alaltaieri am vizitat blogul doamnei Corina Cretu si am citit un mesaaj de-al Sibillei in care vorbea despre hartuirea ei si-a Gabrielei.
    Nu se poate sa continuie aceasta nedreptate,stii ca amandoua au pobleme cu inima?gabriela a facut un infarct,iar Sibilla un preinfarct.
    Trebuie sa facem cunoscut cazul acesta pe unde putem.Trebuie sa fim solidari si sa sprijinim pe toti cei care lupta pentru adevar si dreptate.Trebuie sa se termine odata cu mizeriile astea politice si cu coruptia.de jos pana sus.

  3. Sibilla says:

    Multumim din suflet !!!
    Ati inteles, aici sunt toti rude intre ei, eu am urmat calea oficiala, sunt plimbata pe drumuri zilnic, nimeni nu vrea sa miste un deget, oamenii sunt f speriati pentru ca unt terorizati ” va restructurez pe toti „, eu sunt citata a 6-a oara in comitii si comitete, niste ” tribunale ” inventate de respectiva, m-au sanctionat, au folosit si cativa copii in povestea asta, nu se dau in laturi de la nimic, 40 de angajati din directie, sunt tarati prin comisie, scopul ? intimidarea, impunerea legii tacerii, pumnul in gura, cenzura.
    CJ a trimis o comisie sa cerceteze, duuamna a refuzat sa primeasca acea comisie pe motiv ca eiu si gabi am fi nebune, asta urmareste, dar …. oamenii hartuiti si terorizati sunt tot mai multi, caci duuamna nu se poate abtine, rudele ei si-ale secretarului cons jud sunt peste tot, in punctele cheie desigur, sefi centre, comisii de disciplina, etc E o mafie piramidala, cam asa.
    Mare multumire, avem nevoie, sa fim auzite, caci, pana si compurile ne sunt periodic lucrate, MULTUMIM !
    Sibilla

  4. Sibilla,ma bucur ca macar atat am putut sa fac pentru voi.Iti doresc si tie si Gabrielei multa sanatate,sa nu va lasati invinse de ticalosie,nu se poate ca aceste nereguli sa continue.
    Suntem alaturi de voi.Imi doresc ca povestea voastra sa fie cunoscuta si sper ca vreo televiziune sa se ocupe de caz.
    Sanatate maxima!
    Gabi.
    Am scris si dincolo despre hartuirea voastra pentru ca ati avut curajul sa demascati neregulile.

  5. Mulţumesc Supravieţuitorule!

    Şi eu sunt o supravieţuitoare … în felul meu. Nu e vorba de noi, e vorba de copiii folosiţi în războaiele directoarei cu noi şi de personalul (colegi ai noştri) hărţuit, înjurat, umilit. Fiinţa asta nefericită are în fiecare zi câte o repriză de isterie, aruncă dosarele pe holuri, urlă, dă cu botinele în uşi. Înăuntru. „Afară”, când a ieşit pe poarta instituţiei, te şi întrebi cum de nu zboară, aşa-i de onctuoasă şi delicată. O fi schizofrenie?

  6. Sibilla says:

    ” Soluţii ” cărăşene impuse – reconsiderate corect ?


    Încă o dată, mulţumim !
    Duminică frumoasă !
    Sibilla

  7. Nu pot ramane nepasatoare la nedreptate,hartuiri,umiliri,minciuna,bataie de joc etc.De aceea mi se pare firesc sa fac macar atat,sa scriu despre asta aici .Poate ca asa vor afla mai multi si ,cine stie,va auzi si cine trebuie despre tot ce se intampla in institutia in care lucrezi.
    Stiu ca esti o supravietuitoare,Sibilla la fel.Va doresc multa sanatate,iar doamnei directoare,asemenea.Poate ca are probleme de sanatate si ea.
    O duminica minunata.
    Gabi.

  8. Sibilla,stii ca sunt de partea celor care lupta impotriva raului.Iti doresc multa sanatate,o duminica linistita.
    Gabi.

  9. Pingback: ” Ocrotitorii ” copiilor instituţionalizaţi din Caraş-Severino, feuda porno păstorită de Sorin-LACHE Frunzăverde « Sfinxul

Lasă un comentariu